Dodikov kabinet: Džaferović i Komšić organizovali privatnu zabavu

Iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH napominju da ne postoji odluka Predsjedništva BiH o održavanju takvog prijema, pa je, stoga, večerašnji događaj samo privatna zabava Džaferovića, Komšića i ambasadora koji su prisustvovali

Prijem koji su večeras u Sarajevu organizovali članovi Predsjedništva BiH Šefik DŽaferović i Željko Komšić povodom dana državnosti BiH predstavlja njihovu privatnu zabavu o trošku budžeta jer 25. novembar nije praznik BiH, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH napominju da ne postoji odluka Predsjedništva BiH o održavanju takvog prijema, pa je, stoga, večerašnji događaj samo privatna zabava Džaferovića, Komšića i ambasadora koji su prisustvovali.

“25. novembar nije praznik BiH, nema odluke o održavanju prijema, niti je o tome raspravljano na Predsjedništvu BiH, tako da je ovaj prijem privatna zabava Džaferovića i Komšića o trošku budžeta BiH”, dodaje se u saopštenju, prenose Nezavisne.

Izvor: oslobodjenje.ba