GRANIČARI MU U DONJEM VEŠU NAŠLI SUMNJIVU TEGLICU

Noćas oko ponoći na Batrovcima u Srbiji pronađen je paketić marihuane, koji je njemački državljanin albanske nacionalnosti sakrio u donji veš koji je imao na sebi.

Pomenuti putnik je sam putovao automobilom “mercedes” njemačkih registarskih oznaka Kosova, a po dolasku na granicu rekao je da nema ništa da prijavi za carinsku kontrolu.

I zaista u automobilu nije bilo ničega osim ličnog prtljaga. Međutim, pošto je izazvao sumnju graničnih službenika, na red je došao i lični pretres, čemu se putnik opirao i otvoreno negodovao.

Time je samo potvrdio sumnje carinika i policije, a ubrzo je u njegovom donjem vešu i pronađen paketić oblijepljen sivom samolepljivom trakom, u kojem se nalazilo nešto više od 12 grama marihuane.

Marihuana je 30. septembra otkrivena i na ispostavi Pošta Beograd. Pored prijavljenog držača za telefon u pošiljci koja je iz Holandije pristigla za primaoca u Beogradu pronađeno je i pet kesica suhe biljne, kao i tri bočice smeđe smolaste materije.

Obje materije su na priručnim testovima odreagovale su na marihuanu, nakon čega je kompletna sadržina sporne pošiljke predata u nadležnost MUP-a.

Izvor:hayat.ba