POGLEDAJTE KAKO SU ČEDOMIRA JOVANOVIĆA DOČEKALI U MOSTARU

Član Predsjedništva BiH i predsjednik DF-a Željko Komšić i predsjednik Liberalno demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović, koji je ujedno i njegov savjetnik, pružili su danas podršku “Koaliciji za Mostar” uoči predstojećih lokalnih izbora u gradu na Neretvi.

Tom prilikom su razgovarali sa članovima i simpatizerima DF-a koji na izborima u Mostaru nastupaju u okviru “Koalicije za Mostar”.

Inače, Jovanović je na društvenim mrežama poručio da je u Mostaru kako bi dao podršku prijatelju i neumornom borcu za BiH Željku Komšiću pred historijske izbore u tom gradu.

Foto: Facebook
  • Ja vam želim da u njoj pobijedite. Ne sumnjam u to. Jer ideja koju zastupate je ideja kojoj nisu davali šansu. Zamislite tu ideju prije 15-20 godina, pa ko je na to mogao da pomisli? Ko je mogao da pomisli na jednu listu kao što je “Koalicija za Mostar”? Eto je sada na glasačkom listiću, tu su ljudi, neka se za njih glasa. Ovo je prvi korak, ne treba odustajati, treba se boriti. Mostar će biti kao i Bosna, onakav kakav mora biti, onakav kakav ga pamtimo i onakav kakvog treba da ostavimo svojoj djeci – kazao je danas u Mostaru između ostalog Jovanović.

Izvor:hayat.ba