PROFESOR MERMERSKI: PREPORODITE SVOJ ORGANIZAM I POBOLJŠAJTE IMUNITET

Ruski profesor Hristo Mermerski je svjetski poznat doktor i naučnik, koji tvrdi da hrana i prirodni sastojci mogu mnogo toga da izliječe i regulišu. On je u nekoliko navrata davao različite recepte koji mogu da pomognu ljudima da se izbore sa zdravstvenim problemima, a najpopularniji je onaj koji služi za dobrobit čitavog organizma.

Profesor Mermeski tvrdi da konzumacija ovog recepta može da izliječi kompletan organizam – čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, kao i probavni sistem od patogene mikroflore. Takođe, ova smjesa preventivno djeluje na infarkt, a pomaže i osobama koje su prošli kroz isti. Poboljšava rad mozga, koncentraciju i pamćenje, a reguliše čak i tjelesnu težinu, prenosi Ženasamja.

Sastojci:

  • 400 grama proklijale pšenice (u daljem tekstu slijedi uputstvo kako do nje)
  • 15 svježih, organskih limuna
  • 12 cijelih glavica bijelog luka
  • 1 kg domaćeg meda
  • 400 g svježeg jezgra oraha

Priprema:

Prije svega, treba da pripremite proklijalu pšenicu. To se radi tako što 400 gr pšenice stavite u sterilisanu staklenu teglu, i nalijete vodom, pa ostavite da odstoji preko noći. Nakon što je odstajala 12 sati sati preko čiste krpe/gaze prosuti vodu iz tegle i dobro oprati zrnevlje, pa ga iscijedite kroz gazu. U tegli ostaviti iscijeđenu pšenicu. Poslije 24 sata se dobija pšenica s klicama (dužine 1-2 mm).

Potom je potrebno zajedno samljeti proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Zatim samljeti 5 limuna, pa dodati prethodno samljevenoj smjesi i sve zajedno izmiješati u emajliranom loncu.

Od preostalih limuna iscijediti sok i miješati sa prethodno pripremljenom smjesom sve dok ne postane homogeno. Na kraju dodati med i miješati drvenom varjačom dok se ne sjedini u potpunosti.

Dobijenu masu usuti u tegle i čuvati u frižideru. Nakon što odstoji tri dana spremna je za konzumaciju.

Smjesa se koristi tako što se 1 ili 2 supene kašike uzimaju 30 minuta prije doručka, ručka, večere i spavanje. Ovo konzumirajte sve dok ne otklonite tegobe, a preventive radi jednom godišnje nekoliko dana.

Ukoliko ste bolesni, najbolje je da ovaj recept ne uzimate bez konsultacije sa ljekarom.

(Hayat/Foto: Ilustracija, Freepik)