ŽENA ZA VRIJEME POLICIJSKOG SATA UMJESTO PSA NA UZICI ŠETALA PARTNERA

Jedna se Kanađanka dosjetila kako na nekonvencionalan način zaobići policijski sat, zbog čega će morati platiti veliku novčanu kaznu.

Nakon stupanja na snagu policijskog sata u svojem gradu, ona je na uzici izvan doma umjesto psa ‘prošetala’ svojega partnera.

Kazna za nepoštivanje policijskog sata u Quebecu iznosi 1500 kanadskih dolara.

Par iz Sherbrookea, grada oko 150 kilometara udaljenog od Montreala, policiji je kazao da je “izvođenje u šetnju psa na uzici” zapravo jednako “šetnji muškog partnera na lajni”.

Za kanadski Huffington Post glasnogovornik policije Sherbrookea potvrdio je da je par primijećen u šetnji nakon 21 sat, točnije nakon što je nastupio policijski sat.

Ilustracija

Kad je policajac prišao 24-godišnjoj djevojci koja je na uzici vodila 40-godišnjaka, ona mu je odgovorila da je upravo izvela u šetnju svojeg psa te da je riječ o iznimci koju su u njezinu slučaju odobrile mjesne vlasti. Policajac je kazao i da je stekao dojam da ga žena provocira.

Treba istaknuti da ni u pravilniku Quebeca ni savezne vlade nema nikakve odredbe po kojoj se na uzici, u sklopu ‘igranja uloga’, smije tako ponašati.

Jedini izuzetak tokom policijskog sata vrijedi za osobe koje uistinu šeću četveronožne kućne ljubimce.

Izvor:hayat.ba