NAMOČILA JE NA KRPU BIKARBONU I LUK, NAMAZALA ISPOD NOSA I LEGLA SPAVATI: Kada je ujutru ustala NIJE MOGLA VEROVATI

Uklanjanje dlaka sa lica nije lako za žene kao kod muškaraca. Obavezno pogledajte ove jednostavne načine kako da ih se rešite!

Ovo je uglavnom uzrokovano hormonskim disbalansom. Lučenje visokog nivoa testosterona kod žena može dovesti do nepravilnog menstrualnog ciklusa i viška dlaka na licu i telu. Ovaj poremećaj poznat je i kao sindrom policističnih jajnika (PCOS), koji je najveći krivac kod porasta viška dlaka. Ostali razlozi za dlake na licu kod žena su ljekovite nuspojave, akromegalija, gojaznosti i tumor jajnika. Ne brinite, postoje laki načini kako da ih se rešite: Soda-bikarbona Ovo uradite samo pred spavanje. 1 kašiku sode bikarbone pomešati u 200ml ključale vode i ostavite da se ohladi. Namočite pamučnu krpicu i ostavite da se malo osuši, a zatim primjenite na područe neželjenih dlaka. Pričvrstite i ostavite preko noći. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti. Ulje koprive

Ovaj recept je u upotrebi još od 17. veka i još uvek je koristan u upotrebi uklanjanja neželjenih dlaka. Evo kako da ga pravilno upotrebite. U 3 ml biljnog ulja sipati 3 kašike semena koprive i ostavite da odstoji 2 nedelje na toplom mestu. Nakon toga procijedite smešu i sipajte u teglu. Namočite komad vate i nanesite na željeno mesto da odstoji 30-45 minuta. Nakon toga operite lice mlakom vodom i blagim sapunom. Ponovite tretman sve dok dlaka ne počne da opada. Beli luk Uzeti par čena svežeg belog luka i iscediti sok iz njih. Nanesite na kožu 4-5 puta dnevno po 30 minuta svaki dan, kako biste dobili željene rezultate. Nakon toga isperite lice vodom i blagim sapunom i nanesite kremu za lice. Ponovite postupak dok nestanu neželjene dlake.

Izvor:espreso.co.rs