7 čaša za 7 dana: Moćan napitak koji sagoreva salo na stomaku! (RECEPT)

Ovo piće je izuzetno korisno kada je u pitanju gubitak težine na prirodan način

Ako stroga dijeta nije vaš izbor i tražite drugu opciju, na pravom ste mestu!

Ovo je jednostavan, prirodan, ali veoma efikasan način, piše stil.kurir.rs.

Pored toga što ćete uključiti ovaj soka u vašu dnevnu ishranu, važno je da obratite pažnju na ono što jedete. Treba da normalizujete ishranu, jedete zdravu hranu kao što su voće, povrće i žitarice, i da izbegavate šećer.

Uklanjanje šećera iz vaše ishrane smanjuje apetit, smanjuje nivo insulina, a vi ćete gubite na težini, a da uopšte ne osećate glad.

Posebno su korisni povrće kao što su kupusparadajzkarfiolbrokolispanaćblitvakrastavac zelena salata!

Ovo piće je izuzetno korisno kada je u pitanju gubitak težine na prirodan način. Započinjanje dana sa ovim sokom je vrlo jednostavan, ali efikasan način da se rešite sala sa stomaka.

Sastojci:

krastavac

3 koluta ananasa

čaša lišća peršuna

štap celera

Priprema:

Temeljno operite sve sastojke. Isecite krastavac na kriške, a peršun na sitne komade. Sve stavite u blender i sameljite dok se masa ne sjedini.

Upotreba:

Preporučuje se da sok pijete odmah ujutro, na prazan stomak. Nemojte da dodajete šećer ili bilo koji veštački zaslađivač. Važno je da ga pijete svežeg, tako da ne izgubi svoja svojstva (Uzmite ga ne kasnije od petnaest minuta nakon pripreme).

Ovaj zeleni sok je pun hranljivim sastojcima koji deluju sinergijski u cilju  zdravog mršavljenja.

Koristite ga sedam dana uzastopno da biste se borili protiv masti na stomaku! Imajte na umu da se ne preporučuje produženo korišćenje.

Obratite pažnju na reakciju vašeg tela, a ako se pojave bilo kakve neprijatne reakcije, odmah prestanite da ga konzumirate.

Izvor:  Stil.kurir.rs