EMINA JAHOVIĆ TUŽILA BIVŠEG MUŽA, A SADA MUSTAFA UZVRAĆA UDARAC?!

Pjevačica Emina Jahović nedavno je tužila bivšeg supruga, pjevača Mustafu Sandala, zbog neisplaćenih alimentacija i drugih troškova, a nakon toga je, kako pišu mediji, Mustafa navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad sinovima Jamanom i Javuzom jer “ona nije podobna majka”.

Turski pjevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao i da o mališanima umjesto majke brinu dadilje.

  • Mustafa je poludio kada mu je stigla Eminina tužba za neisplaćene alimentacije. On je poslije razvoda novčano pomagao Emini i djeci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega! Emina mu od tad nije tražila ni euro, ali je nedavno presijekla, tužila ga i o tome govorila za medije – rekao je neimenovani izvor za srbijanske medije i dodao da bivši supružnici razgovaraju samo preko advokata.
Arhiv
  • Mustafa ne želi nikakav kontakt sa Eminom, pa je rekao advokatu da hoće i on nju da tuži. Sandal je u tužbi naveo da je Emina nemarna majka, jer sinove ostavlja s dadiljama, dok ona putuje i sve vreme posvećuje kozmetičkoj liniji. Zato hoće da joj uzme starateljstvo.

Izvor:hayat.ba