Hrvatska: Preko granice iz BiH pokušao prenijeti 1.290 komada tableta

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kod 38-godišnjaka, državljanina Bosne i Hercegovine pronađeno je 1.290 komada raznih tableta koje sadrže psihotropne tvari, javlja Anadolu Agency (AA).

U zajedničkoj suradnji policije i carine, pregledano je vozilo i osobna prtljaga vozača, kojom prilikom je u unutrašnjosti pronađeno 1.290 komada tableta, izvijestila je PU brodsko-posavska.

“Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na ulazu u Republiku Hrvatsku, dana 13. lipnja, u 0.10 sati, kontroliran je osobni automobil slovenskih nacionalnih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnjak, državljanin Bosne i Hercegovine. U zajedničkoj suradnji policije i carine, pregledano je vozilo i osobna prtljaga vozača, kojom prilikom je u prtljažnom prostoru pronađeno 1.290 komada raznih tableta koje sadrže psihotropne tvari i nalaze se na popisu droga”, navodi PU brodsko-posavska.

Policijski službenici protiv 38-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

 

Izvor:haber.ba