Ifet Feraget poslao snažnu poruku na Facebook grupi “Pravda za Dženana”

Ifet Feraget, advokat porodice ubijenog mladića Dženana Memića, nakon što je jučer na Facebook grupi “Pravda za Dženana” prozvao Aliju Budnju, vlasnika kompleksa hotela Ilidža, danas je na istoj drupštvenoj mreži izjavio da ima puno povjerenje u Tužilaštvo BiH i tužioce.

Njegovu izjavu na Facebook grupi “Pravda za Dženana” prenosimo u cijelosti:

Ja imam povjerenje u državno tužilaštvo i tužioce. Nije humano povezivati ove slučajeve s bilo kojim drugim. Ova dva slučaja su posebna, imamo apsolutno sve dokaze. Dokaza ima više nego dovoljno i očekujem brži tempo.

Ova dva slučaja će promjeniti političku sliku ove zemlje, u smislu da nam trebaju političari koji će štititi pravo na život svakog čovjeka. Ali i novinari koji to razumiju””, naveo je Ifet Feraget, dodajući opise –  Pravda za Dženana, Pravda za Davida, Pravda za svu djecu.

Podsjetimo, Feraget je jučer naFacebookstranici “Pravda za Dženana Memića” reagirao na izjaveAlije Budnje, vlasnika kompleksa hotela Ilidža, koji je danas kazao “da nikada nije izjavio da ne poznaje dr. Enru Suljić, blisku saradnicu Sebije Izetbegović, direktorice KCUS-a“.