Jennifer Lopez se tajno sastaje s Benom Affleckom za kojeg je nekada bila zaručena

Nakon što je prekinula s Alexom Rodriguezom za kojeg je bila i zaručena, latino zvijezda Jennifer Lopez se druži sa svojim također nekadašnjim zaručnikom Benom Affleckom, kojeg su paparazzi fotografisali kako ulazi i izlazi iz njenog terenca.

Iako niko nije mogao ni pomisliti da će do toga doći, Lopez i njen bivši momak bejzbol igrač Alex Rodriguez su nedavno prekinuli zaruke i svoju četverogodišnu vezu.

Na početku su prvo demantovali takve navode, da bi nakon izvjesnog vremena medijima dali zajedničku izjavu u kojoj su potvrdili špekulacije i izjavili da će bolje funkcionisati samo kao prijatelji.

Međutim, djeluje da je Lopez pronašla utjehu u glumcu Benu Afflecku s kojim je nedavno bila zaručena, a prema izvorima za magazin Page Six, Affleck se u posljednje vrijeme često druži s ovom pjevačicom i glumicom te je tako prije nekoliko dana viđen kako izlazi iz njenog bijelog terenca Escalade.

Osim toga, uhvaćen je i kako dan za danom izlazi iz doma Jennifer Lopez u Kaliforniji, ulazi u terenac koji ga nakon toga ostavlja na drugoj lokaciji.

Foto: Backgrid
Foto: Backgrid

Iako bivši zaručnici nisu viđeni zajedno, izvor je potvrdio da se druže.

“Njeno osiguranje ga pokupi na obližnjem mjestu i odvozi nekoliko sati provedenih u njenoj kući”, dodao je izvor.

Affleck je navodno čak tri puta posjetio Lopez nakon što se vratila iz Dominikanske Republike, gdje je snimala svoj novi film “Shotgun Wedding”.

Ben Affleck i Jennifer Lopez dok su bili zajedno, Foto: Everett/Profimedia
Ben Affleck i Jennifer Lopez dok su bili zajedno, Foto: Everett/Profimedia

Ipak, izvori bliski holivudskim zvijezdama tvrde da su J.Lo i Affleck samo dobri prijatelji te da su to “oduvijek i bili”.

Affleck i Lopez bili su zaručeni 2002., ali su godinu kasnije ododili vjenčanje, da bi u januaru 2004. godine, prekinuli vezu.

Izvor:klix.ba