Kakav uticaj hidžama ima na džine?

Džini opsjedaju čovjeka iz više razloga:

Urok, sihir, zaljubljenost, uznemiravanje i drugi. Džin reaguje kada hidžamom povučemo materiju sihra ili uroka što izaziva uznemirenost kod pacijenta, drhtavicu, nesvjest, u potpunom ili djelomičnom stanju, prije samog čina hidžame.

Neki džini su određeni i postavljeni na određena mjesta u tijelu tako da možda ta mjesta budu mjesta hidžame, tako da će prije hidžame džin pobjeći ili pacijent. Imali smo slučajeva kada je džin bio potpuno prisutan tokom hidžame, a da pacijent nije osjetio bol do samog završetka tretmana. Hidžama opsihrene osobe na određenom mjestu tijela dovodi do smanjenja količine sihra koja je djelovala na pacijenta.

Mnogim džinima hidžama proizvodi bol, kao što Allahovom voljom koristi pacijentu. Kao što je poznato džini kolaju krvotokom sina Ademovog, kao što je došlo u Vjerovjesnikom hadisu. Sigurno da će ostaviti neku štetu u krvi, nervima, venama, i mišićima. Hidžama će izvući ove štetne materije ako padne na njih.

Hidžama i njen utjecaj na urok

Kada urok pogodi čovjeka stvori se naduvanost u tijelu bilo u obliku gasova, tečnosti ili albumina. Sa rukjom izađe na znoj ili u obliku podrigivanja sa zijevanjem, ili u obliku albumina kroz prolive ili šlajm. Korist hidžame je što usisaje urok ili dio njega sa mjesta koja su blizu površine kože ako padne na njih.

Utjecaj hidžame na sihr

Hidžama koristi u izbacivanju pojedenog, popijenog, pomirisanog i na tijelo poprskanog sihra. ‘Unutrašnji’ sihr uglavnom. Kada se sihr pojede ili popije on se nastani u stomaku tako da se preko krvi proširi po većini organa tijela. Na nekim mjestima bude više od drugih zavisno od naredbi sihra. Hidžama je jako korisna u izbacivanju materije sihra ako je blizu površini kože.

Također, Allahovom voljom dolazi do sihra koji je duboko u tijelu, u stomaku, i prsima, tako da se izbaci sihr, ili da se izbaci prolivom kao rezultat hidžame. Generalno, jako je je korisna, Allahovom voljom, u izbacivanju materije sihra ako opsihrena osoba bude radila tretmane na mjestima čvorova, boli i mjestima sihra.

Obično boja krvi u čašicama hidžame bude jako crvena sa crnim tačkicama, i jako je gusta. Ako bi se sihr obnavljao, bilo od strane ljudi ili džina, opsihrena osoba bi trebala raditi tretmane hidžame u kontinuitetu, na mjestima čvorova sihra, na mjestima nastambi džina u tijelu, koju će odrediti iskusni šerijatski učač rukje.

Hidžama ne može nikako uzeti mjesto šerijatske rukje, nego je ona odlično sredstvo ispomoći pri rješavanju sihra i njegovog utjecaja na tijelo.

Piše: dr. Sherif Mohamed
doktor prirodne medicine, hidžama terapeut i šerijatski učač rukje

Šerifa Mohameda možete kontaktirati preko Facebook profila Sherif Mohamed

Facebook stranica: Hijama-hidžama.Duhovno iscjeljivanje-rukja Centar

Facebook grupe: Liječenje Kur’anom-Duhovni Iscjelitelj. Hrvatska

Web stranica: arapska-medicina.hr

Kontakt svakim danom od 13-21h osim petaka
00385/99-280-3397

Njegovom radu možete pročitati više na linku findhealthclinics.com/hr/zagrb/lijecenje/kur’anom.

Izvor:Akos.ba