KENDI JE ŽIVA PALČICA: Ima 18 godina i samo 10 kilograma, a evo kako izgleda njen život! (FOTO, VIDEO)

Uprkos svojoj krhkoj građi, Kendi je izuzetno borbeno stvorenje

Kendi Džordan Bromeli je veoma šarmantna devojka. Danas, ona je srednjoškolka i njen životni stil se ne razlikuje nimalo od njenih vršnjaka. Međutim, Kendi je rođena sa veoma retkim osobinama – izuzetno patuljastim izgledom.

Na našoj planeti postoji ukupno stotinjak ljudi sa ovom genetskom strukturom.

Devojčica se rodila kao veoma sićušno stvorenje pa su se lekari bojali da neće preživeti više od nedelju dana.

Međutim, ispostavilo se da je Kendi izuzetno izdržljiva devojčica pa je preživela uprkos crnim prognozama.

https://www.instagram.com/tv/B1Y4CY5HSSO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a234cc3d-8df0-4567-a371-9313d6571336

Njena majka je bila izuzetno zabrinuta kada se tokom trudnoće njen stomak nije znatno povećavao. Lekari su je tešili rečima, da je sve normalno, te da se ne brine preterano. Nakon nekog vremena, žena je rodila dete teško samo 1 kilogram. Bebini udovi su bili slabo razvijeni, jedva je rasla. Roditelji su bili ozbiljno zabrinuti jer ni lekari nisu davali nikakve nade. Dete je ličilo na lutku ili na one priče o Palčici.

Gledajući Kendi, odmah možete da vidite šta jaka volja za životom može da učini. Ona je nastavila da živi uprkos svim lošim prognozama. Kendi voli plivanje, igra hokej, pomaže roditeljima u kućnim poslovima. I sve to uprkos njenom krhkom fizičkom stanju i zdravlju.

Sada već devojka, Kendi ima mnogo prijatelja i velike planove za budućnost kao i ogromnu želju za životom. Uskoro će završiti školu i izabrati zanimanje. Obožava da se presvlači, nosi odeću za lutke jer je teška samo nešto više od 10 kilograma.

Neobičan izgled ove devojke privukao je pažnju rediteljke Elen Smit, koja je pozvala Kendi da glumi u filmu. Tako je Kendi dobila glavnu ulogu u filmu, gde igra ulogu minijaturne devojčice koja je rođena sa krilima umesto ruku.

Upravo zbog ove uloge, Kendi je odlučila da gluma bude njeno zanimanje.

https://www.instagram.com/p/BkkjQ99F2aw/?utm_source=ig_embed&ig_rid=96bbb233-d53f-4fae-b92c-711a551dfd48

Kendi ima mlađeg brata Tirona, koji se rodio bez zdravstvenih problema i koji je uveliko prerastao svoju stariju sestru. On je sada njen glavni oslonac i čuvar, svuda ide sa njom i čuva je od povreda.

Uprkos svojoj krhkoj građi, Kendi je izuzetno mentalno jaka osoba koja se ne predaje.

Izvor:stil.kurir.rs