Latino diva / Jennifer Lopez na naslovnici magazina: Oduševila sve novom frizurom

Latino diva Jennifer Lopez osvanula je na naslovnici Allure magazina, za martovsko izdanje i otkrila neke detalje s početka svoje karijere.

Pjevačica se pojavila na naslovnici popularnog magazina s kratkom kosom i oduševila sve.

“Mart je za nas glavni mjesec. Slavimo 30 godina Allurea – i to radimo ni s kim drugim nego s J.Lo. Biti lav u lancu pop kulture je njena glavna karakteristika otkako je poznajemo. Ali ona nije ista osoba kakva je bila 90-ih godina. Niko od nas nije, naravno. Promijenili smo se. Svijet se promijenio. Razlika u slučaju Lopez je u tome što je ona imala ulogu u tome da ga promijeni. Poput Allure, koji je također, nastao devedesetih, Lopez je oblikovala način na koji prepoznajemo ljepotu. Da li je to bilo u potpunosti zahvaljujući Lopez? Nije. Ali ona je standard ljepote gurnula unaprijed – ka različitim tipovima tijela, različitim tonovima kože, različitim definicijama tijela – silom svoje volje i talenta. Napokon, odricanja su nestala. Lopez, očigledno, nije”, zaključili su iz Allurea.

“Kada sam se pojavila na sceni, bilo je to neko čudno doba i svi su morali da budu mršavi. Kažu mi: ‘Pa, nisi mršava. Kako se osjećaš?’ Ja odgovaram: ‘Osjećam se sjajno zbog toga!’ Danas nam je taj standard ljepote izrezan iz uma poput melanoma”, kazala je pjevačica za pomenuti magazin.

https://www.instagram.com/p/CLEkgvCpiin/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CLEzSR3pALv/?utm_source=ig_embed

Izvor:radiosarajevo.ba