Mijatović poručio Vulinu: Ti si psihički bolesnik, jadni su Srbi i srbija ako ti praviš “srpski svet”

Izjava ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina o stvaranju “srpskog sveta”, odnosno da je zadatak ove generacije da objedini sve Srbe u jednu državu, i dalje izaziva žestoke rerakcije u javnosti.
Jedna od takvih stigla je iz Banje Luke, a uputio je potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović, koji Vulina naziva psihičkim bolesnikom.
– Postaje više degutantno regaovati na nebulozne izjave pojedinih šizofrenika iz regiona poput Vulina, ali opet teško je prećutati takve stvari pogotovo meni kao Srbinu i Bosancu. Ono što me zaprepaštava jeste da Srbija i Brograd ćute na ovakve izjave.
Ljudi moji 21. je vijek, jel nam nije bilo dosta prolivene krvi, jel malo majki, žena i sestara plakalo za svojim najmilijim na svim stranama?
Mi u Bosni i Hercegovini još uvijek tražimo kosti ubijenih na svim stranama, jel mislite da je normalno da vas predstavlja ovakav šizofrenik dok srpske, bošnjačke i hrvatske majke još plaču i mole makar za nadu da kosti svojih najmilijih pokopaju.
Jel došlo vrijeme da počnemo živjeti normalno kao sav civilizovani svijet, da nam djeca žive u miru? I koliko god se ljutili na mene ne podnosim ni srpske, ni bošnjačke ni hrvatske ekstremiste vi ste društveno dno.
Vulinu kratka poruka ti si psihički bolestan čovjek i treba ti stručna pomoć, jadna Srbija i Srbi ukoliko si ti taj koji pravi “srpski svet” Tvoju bolest liječi sam i što dalje od BiH ovo ti kaže Vojin Mijatović sin Dobrivoja, Srbin i Bosanac koji poštuje Srbiju, beskrajno voli svoju zemlju Bosnu I Hercegovinu, a živi za svakog čovjeka bez obzira kako se zove i kom se bogu moli ili ne moli, poručio je Mijatović.
Izvor:tuzlanski.ba