Nezaustavljiva Angelina Jolie ima nove dokaze da je Brad Pitt zlostavljao njihovu djecu

Njihova najmlađa djeca morala bi svjedočiti na sudu ako roditelji na to pristanu

Anđelia Đoli (Angelina Jolie) spremna je priložiti dokaze o porodičnom zlostavljanju u svojoj brakorazvodnoj parnici protiv bivšeg supruga Breda Pita (Brad Pitt), piše Daily Mail.

Dokumenti do kojih je došao portal The Blast navodno pokazuju da je glumica (45) izjavila kako je spremna dati nove dokaze i ovlasti u prilog navodnom porodičnom nasilju koje se dogodilo tokom njenog dvogodišnjeg braka s Pitom (57).

Par ima zajedničku djecu Medoksa (Maddox, 19), Zaharu (16), Paksa (Pax, 17), Šilo (Shiloh, 14) i blizance Noksa (Knox) i Vivijen (Vivienne, 12), a na suđenju će se dogovarati starateljstvo i finansijski aranžmani, zbog čega bi njihova najmlađa djeca morala svjedočiti na sudu ako roditelji na to pristanu.

Ubrzo nakon što je par podnio zahtjev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Breda istraživali FBI i socijalne službe u LA-u, nakon vijesti da je u privatnom avionu izvršio “verbalno i fizičko nasilje nad svojom djecom”. No, tih je optužbi oslobođen.

Izvor je rekao za MailOnline:

“Angelina je u prošlosti iznosila slične navode koje su vlasti istraživale, ali nisu potvrđene. Ovo je najnoviji tužni i očajnički pokušaj da se pod svaku cijenu iznesu laži. To su isti napadi koji se ponavljaju posljednje četiri i po godine i svako ko tome želi stati na kraj, može očekivati ​​da će mu se pokušati osporiti vjerodostojnost.”

U oktobru prošle godine brakorazvodna je bitka naišla na još jednu prepreku nakon što je glumica prekinula saradnju s jednim od svojih skupih advokatica.

 

Đoli i Pit sa djecom iz sretnijih dana
Izvor: