OSMANAGIĆ: POSLAO SAM ĐOKOVIĆU JEDNU RUŽU IZ NAŠE BAŠTE U VISOKOM

Novak Đoković je na vrhu svjetskog tenisa i isključvi razlog je njegov talenat, vjera u samoga sebe i ono šta radi, međutim on je čovjek koji ima 34 godine i uvijek vam treba nešto “ono” da pobijedite, pogotovo one mlađe sa kojima igrate, kazao je za BHRT Semir Osmanagić,direktor Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida Sunca.

Ono što je on prepoznao je naučni karakter piramida i onoga što je u piramidama u Visokom, kazao je on.

  • Nole je prepoznao devet elemenata u tunelima piramidama koji ovo mjesto čine najzdravije na svijetu. On uđe unutra i to dijeluje na fizičkom, energetskom i umnom nivou”, rekao je Osmanagić.

Ja sam uvijek sa njim u kontaktu na Viberu, naglasio govoreći o tome da li se sa njim čuo nakon osvajanja Roland Garossa.

  • Čuli smo se. Poslao sam mu jednu ružu iz naše bašte u Visokom, i on je prepoznao dobru vibraciju ruže i prepoznao motivaciju. Visoko jeste malo, ali ima najveće i najstarije piramide na svijetu, kazao je Semir Osmanagić. Za 50 godina svi će znati za Visoko u svijetu”, istakao je on.
  • Beker je rekao na jednom mjestu da mu je Đoković prčao o piramidama. Naš Džumhur dolazi, odbojkašice naše prije odlaska u Sloveniju stu stigle i vidite šta se desilo. Dolazili su i naši fudbaleri prije utakmice sa Fincima i pobijedili ih. prije naredne utakmice nisu dolazili i postali su tromi i izgubili”, kazao je Osmanagić.

Izvor:hayat.ba