Policajci sinoć ušli u mjenjačnicu nestale porodice Đokić: 5 dana misterije, EVO ŠTA SE ZNA DO SADA

Đokići su poslednji put viđeni u nedjelju, kada su iz sela Moravac, gdje su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gdje žive

Policijski inspektori iz Niša i Aleksinca sinoć su ušli u mjenjačnicu u ulici majora Milana Tepića, vlasništvo Aleksinčanina Gorana Đokića (57), koji je sa svojom suprugom Gordanom (56) i ćerkom Lidijom (25) netragom nestao u nedjelju. prenosi “Novi“.

Za sada nema informacija da li je tamo pronađeno nešto što bi rasvetlilo njihovu sudbinu, a pretraga Aleksinca i okoline biće nastavljena i danas.

Đokići su posljednji put viđeni u nedjelju, kada su iz sela Moravac, gdje su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca gdje žive. Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da je u zemlju propala.

Izvjesno je samo jedno, da Đokići nisu nigde otputovali, čemu su se njihovi najbliži nadali, jer bi se nakon medijskih natpisa o njihovom nestanku sigurno javili. Porodica i prijatelji strahuju od najgoreg, ali intenzivna pretraga terena za sada nije dala osnova da se posumnja da ih je zadesila takva sudbina. Mada su ronilačke jedinice Žandarmerije juče pretraživale Bovansko jezero, kako nam je rečeno, pravilo je da se prilikom potrage za nestalim licima provjeravaju vodene površine. Ni u jezeru od “folksvagen pasata” kojim je upravljao Đokić, niti od bilo kog člana porodice, nema ni traga ni glasa.

Da Đokići nisu planirali nigde da otputuju, osim rođaka koji tvrde da bi se sigurno javili, svjedoči i njihova komšinica koja je dan prije nestanka razgovarala sa Gordanom.

– Tog jutra smo se srele, izjavila sam joj saučešće jer joj je pre par meseci preminula majka. Pozvala me je na kafu tog popodneva, da se ispričamo. Nije bilo pomena nekakvom putu, niti sam primijetila nešto neuobičajeno u njenom ponašanju – svjedoči ova Aleksinčanka.

Njihov stan juče je detaljno pretražen u prisustvu Goranove majke Stojanke i snahe Verica, ali ništa ne ukazuje da su Đokići otputovali. Rođaci ove porodice duboko su potreseni, jer sve više gube nadu da će ova misterija imati pozitivan ishod.

Kako saznajemo, policija nije dobila nijedan poziv nakon apela za pomoć u potrazi.

Izvor:haber.ba