Reakcija / Hadžifejzović odgovorio na prozivke oko kuće u Mostaru

Novinar i urednik Senad Hadžifejzović, nakon reakcije SDA Mostar na njegovu emisiju u kojoj je prozvao Bakira Izetbegovića i uputio mu javno nekoliko pitanja, njegova medijska kuća Face TV uputila je poruku SDA ali i Bakiru Izetbegoviću.

U nastavku prenosimo poruku i poziv:

“Prodali i predali ste Mostar HDZ-u prije 30 godina. Vi ste mala, nebitna, interesna skupina lokalnih nepismenih i siromašnih tipova od kojih je SDA napravila tajkune, za koju znamo da prezire svog predsjednika, Izetbegovića.

Nemamo namjeru s vama voditi dijalog, već s vašim “predsjednikom” Izetbegovićem kojeg čekamo u petak u CD uživo u 18.45.

Što se tiče hercegovačke kuće našeg osnivača, on je davno odlučio da na pradjedovini izgradi kućicu (ne gradi nikakvu kuću, već je odavno napravio kućicu od 73 m2) i da živi na zemlji svojih predaka i tako ,svojim življenjem kraj Mostara ublaži posljedice prodaje tog grada. To isto ,naš osnivač očekuje od vašeg osnivača, Bakira: da napravi kućicu na očevini u Šamcu koji mu se više ne zove Bosanski. Bakire, idi u Šamac! Bakire, vrati svom gradu Šamcu ime Bosanski! Face nema vremena da komunicira sa lokalnim hercegovačkim političkim sirevima, sa Hurdom, Mocarelom, Torotanom, mi čekamo u petak u 18.45 predsjednika svih sireva, President Sira”, poručili su u ime Hadžifejzovića, ekipa Face TV.

Izvor:Radiosarajevo.ba