SD: Krivokapić i Abazović odgovorni za krvavi pir na Cetinju

Džaba spinovi i svaljivanje odgovornosti na druge, stoji u saopćenju SD-a

Premijer Krivokapić i vicepremijer Abazović su direktni nalogodavci sramnog krvavog pira koji se jutros desio u Cetinju, smatraju u SD-u.

Izdavanjem naređenja za primjenu najbrutalnije sile prema golorukim građanima, koji su izašli na ulice da brane državno dostojanstvo, zbog čega su u kontinuitetu zasipani šok bombama, suzavcem i gumenim mecima, oni ističu da su Krivokapić i Abazović sebe su upisali u jednu od najsramnijih stranica novije crnogorske historije.

– Džaba spinovi i svaljivanje odgovornosti na druge, Cetinjani i čitava crnogorska javnost je i vidjela i zapamtila kako na djelu izgleda izdaja Crne Gore i njenih građana. A za izdaju sudi historija! Ovaj dvojac koji je danas okrvavio ruke će ostati upamćen kao neko ko je umjesto obećanoj slobodi širom otvorio vrata četničkom pokretu i otvorenoj okupaciji Crne Gore. Na žalost njihovu, a na sreću Crne Gore, prevazići će Crna Gora ovu situaciju, uspravit će se kao što se vazda uspravljala, a one koji su joj ovo priredili će za navijek prezreti – saopćeno je iz SD.

Izvor:avaz.ba