Sramotno optužili Seju Brajlovića da pravi ćevape od svinjetine: “Odgovarat ćete za ovo!”

Sram i stid da vas bude za ovu objavu koju ste bukvalno stavili na metu cijelom našem kolektivu, navodi se na Facebooku

Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović, vlasnik poznatog restorana “Brajlović” stalno pomaže onima kojima je pomoć potrebna.

 

Podsjećamo, Brajlović je nedavno nesebično ponudio pomoć Beograđanima kojima su nedgovorni građani izbušili dume.

Platio je nove gume, montaži te je goste iz Beograda ponudio večerom u svom restoranu.

Međutim, nakon nemilog događaja koji se dogodio u subotu navečer na Ilidži odakle je poslata ružna slika iz glavnog grada BiH, na pojedinim Facebook stranicama objavljeno je da je Brajlović napravio “posebne ćevape” za goste iz Srbije.

Tim povodom, kako bi demantirali te navode, oglasili su se na Facebooku.

– Poštovani partneri, gosti, prijatelji i NEprijatelji‼️ Imamo moralno pravo da se obratimo ovim putem i da demantujemo ove neistine koje nam pojedinci podmeću, a koje su totalno NEISTINITE‼️

Podlo i jadno od strane administratora ove stranice kojeg ćemo lično tužiti za klevetu! Sram i stid da vas bude za ovu objavu koju ste bukvalno stavili na metu cijelom našem kolektivu.

Ovako nešto napisati i podmetnuti nama je čisti dušmanluk, a i najveća neznalica bi vidila da je ovo FOTOMONTAŽA. Sejo nije mogao napraviti nikakve ćevape, jer je još od prošle sedmice na godišnjem odmoru na Mauricijusu.

Vama kao i sličnim portalima koji objavljuju nešto bez provjere će uskoro pravni tim pokucati na vrata i vjerujte da će te za ovo odgovarati! Prijava je već podnesena u PU MUP Ilidža – navodi se na Facebooku

Izvor:avaz.ba