Tuga da ne može biti veća: Poznato zašto je majka dječaka (4) kojeg su rastrgli rotvajleri držala pse u dvorištu!

Da li će teška tragedija za porodicu u Senti, koja je izgubila četvorogodišnje dijete, dječaka D.B, kojem su dva rotvajlera nanijela smrtne povrede, imati još tragičniji epilog, ukoliko ga može i biti od smrti djeteta, ne zna se, a o teškom slučaju će odluku donijeti i Više tužilaštvo u Subotici.

Iz Višeg javnog tužilaštva Subotice nisu se oglasili oko slučaja, ali kako nezvanično saznajemo uprkos teškoj tragediji mora da se razmotri i situacija oko odgovornosti vlasnika pasa što može rezultirati i krivičnom prijavom, piše 24sedam.

Majka nastradalog dječaka M.B. se nalazi zbog povreda u Novom Sadu na liječenju. Na mjestu nesreće uviđaj su izvršili policija i Više javno tužilaštvo u Subotici dok predmet o strašnoj tragediji vodi zamjenik višeg tužioca Branislav Rankov. piše “Ekskluziva“.

Za majku svi kažu da je dobra osoba i pitaju se kako će preživjeti tragediju. Kažu da bi apsurdno bilo da sada dobije i krivičnu prijavu zbog držanja pasa jer je samohrana majka, radi u fabrici, a u kući je živjela samo sa sinom.

Kurir nezvanično saznaje da je M.B. držala rotvajlere da bi mogla da prodaje štence, kako bi preživljavali dijete i ona. Navodno su psi bili u tjeranju, pa je poslije mužjaka na dječaka skočila i ženka, kad je osjetila krv.

Izvor:haber.ba