Turski glumački par ipak u vezi?

Turska glumica, Hande Erçel, koju je publika pratila u seriji “Crni biser”, karijeru je počela graditi kao model, a poslije se ipak odlučila za glumu. Prvu veću ulogu dobila je u seriji “Luda učionica na fakultetu”, a onda ju je serija “Kćeri sunca” lansirala među glumačku elitu.

Lijepa Hande pažnju plijeni i svojim privatnim životom. Mediji su prije tri godine počeli pisati kako je 33-godišnjoj kolegici Merve Boluğur, koja je poznata kao sultanija Nurbanu iz ‘Sulejmana Veličanstvenog’, preotela muža, Murata Dalkılıça.

Naime, prema pisanju turskih medija, ova ljepotica zaslužna je za još jedan ljubavni prekid. Na setu serije “Sen Çal Kapimi” koja se snimala donedavno, zavela je 33-godišnjeg kolegu Kerema Bürsina koji je navodno do snimanja serije bio u sretnoj vezi

https://www.instagram.com/p/CJa_tmCgifn/?utm_source=ig_embed

-Siguran sam da njih dvoje imaju aferu, teško je odoljeti Hande, a ona se zaista potrudila da ga zavede. Snimali su mnogo romantičnih i intimnih scena i vidjelo se da joj Kerem ne može odoljeti. Čak je ostavio djevojku bez nje’, rekao je jedan od djelatnika seta serije.

Iako su oboje demantirali te glasine prije nekoliko mjeseci, izgleda kako su ih fotografije koje su objavili na društvenim mrežama otkrile.

Oboje su na svojim storyjima podijelili fotografiju s Maldiva, dok je ona fotografirala zalazak sunca, Kerem je objavio kako uživa na istom mjestu ali ne brodu. Pet dana prije odlaska na Maldive, Hande i Kerem uhvaćeni su dok su zajedno izlazili iz jedne teretane u Istanbulu.

Izvor:story.hr

(Dž.S.)

 Izvor:avaz.ba/zara.ba