U KANALIZACIJI PRONAĐENA GOLA ŽENA: NESTALA PRIJE TRI SEDMICE I NEKIM ČUDOM JE PREŽIVJELA

U Delray Beachu na Floridi u kanalizaciji je pronađena gola žena koja je nestala prije tri sedmice. Kazala je kako se izgubila u kanalizaciji.

Lyndsey Kennedy izvučena je iz šahta nakon što su prolaznici u utorak čuli njene uzvike. Na mjesto događaja došli su spasioci, maknuli rešetke i izvukli je iz šahta dubokog osam metara.

  • Prolaznica je čula neke zvukove iz odvoda. Čula je ženu kako viče – rekao je Dani Moschella iz vatrogasne spasilačke službe Delray Beach Fire.

Pronađena gola i prljava

Kennedy, koja je pronađena gola i prljava, prevezena je u bolnicu i sada se oporavlja.

  • Nije mogla stajati na nogama, nije imala odjeću na sebi. Bila je vrlo prljava. Imala je nekoliko površinskih rana. Koljena su joj bila izranjavana – kazao je Moschella.

Policija je izvijestila kako je njen dečko prijavio da je nestala prije tri sedmice, piše The Mirror.

Išla je plivati?

Kennedy je ispričala da je išla plivati ​​u blizini kuće svog dečka i da je tamo pronašla vrata koja vode u tunel. Ušla je unutra, zalutala i završila u odvodu, prenosi Index.

Nakon tri sedmice ugledala je svjetlost i počela vikati u pomoć. Policajci su rekli da se činila “vrlo lucidnom”. Njena majka je kazala da je Kennedy mentalno bolesna i da često koristi opojne droge.

Izvor:hayat.ba