Za ljubiteljice štikli: Ovaj će vam “izum” spasiti nožne prste u visokim potpeticama

Mnoge žene znaju šta znači provesti dan u visokim potpeticama ili noć plešući, i to u neudobnim cipelama s visokom potpeticom, a jedna je TikTok korisnica s jednostavnim rješenjem, čini se, doskočila tom problemu.

Veronica je na TikToku profilu @habit_forming_sty objavila video sa, kako sama kaže, ‘neseksi izumom koji će vam spasiti nožne prste’. Svojim je pratiteljima tako pokazala silikonske ‘štitnike’ koje, priznaje, uvijek nosi s potpeticama, a premda ih naziva ‘odvratnima’, ovakvi štitnici za nožne prste štite i stopalo, pa vam više nikad visoke potpetice neće biti problem.

@habit_forming_sty

♬ original sound – habit_forming_style

– Zovem ih ‘štitnici za nožne prste’. a možete ih nositi s balerinkama, mulama ili čizmama, ne vide se čak ni ispod otvorenih ljetnih sandala

– kaže Veronica u videu u kojem pokazuje štitnike sa dva utora: jedan za nožni palac i drugi za ostale nožne prste, da u cipeli stoje ravno i ‘ne plešu’.

– Gdje je to bilo cijeli moj život – pitala je jedna korisnica, a mnoge su se složile da će ih taj komad silikona ‘spasiti’.

– Mislim da nakon ovog lockdowna nikada više neću moći hodati u cipelama koje mi gnječe prste – dodala je jedna korisnica koja kaže i da izum ‘ovo podsjeća na zle Pepeljugine sestre i staklenu cipelicu’, ali vjeruje da pomaže. (vecernji.hr)

Izvor:Tuzlanski.ba