INTERVJU HARRYJA I MEGHAN IZAZVAO VAL NEGATIVNIH REAKCIJA: UZMITE IM TITULE, OVO JE IZDAJA

Dugoočekivani intervju koji su princ Harry i Meghan Markle dali Opri odjeknuo je u cijelom svijetu, a neke je Britance toliko naljutio da traže da se paru ukinu titule, tvrdeći da su pokazali veliko nepoštovanje prema kraljici Elizabeti.

Reagirao je i britanski voditelj Pierce Morgan, koji je često kritikovao Meghan i Harryja.

  • Ovaj je intervju sramotna izdaja kraljice i kraljevske porodice. Očekivao sam ovakvo opako i destruktivno sebično ponašanje od Meghan Markle, ali da joj Harry dopušta da ovako govori o njegovoj porodici i monarhiji je sramotno – napisao je na Twitteru.
  • Harry želi da Amerika i ostatak svijeta mrze njegovu vlastitu porodicu, monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove žene odgovore prije nego što počnu s mržnjom – dodao je u novoj objavi.

Nije stao na tome.

  • Da razjasnimo: princ Harry i njegova žena su proveli dva sata blateći sve što kraljica predstavlja i za što je teško radila da se održi, istovremeno se praveći da je podržavaju. Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Philip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je vrijedno prijezira – zaključio je.

Oglasili su se i brojni drugi Britanci.

  • Je li to Meghan upravo nazvala kraljevsku porodicu rasistima? Ona pokušava napraviti problem s ovim intervjuom, a radi se o Harryjevoj porodici. Osobno, mislim da bi Meghan i Harryju trebalo oduzeti titule. Otišli su predaleko s ovim.”
  • Nadam se da će kraljica uzeti Meghan i Harryju sve titule koje im je dala prije tri godine.”
  • Meghan i Harry su uvreda za ovu zemlju, njeno veličanstvo bi im trebalo oduzeti titule.”
  • Kakva kuja. Nadam se da će ona i Harry izgubiti titule. Ona se ne zna ponašati i ne zaslužuje imati veze s kraljevskom porodicom. Meghanina polusestra je imala pravo.”
Izvor:hayat.ba