MANEKENKI NUDILI 60.000 EURA DA ZAVEDE ĐOKOVIĆA I UNIŠTI MU BRAK: PRIPREMALI SU PAKLENI PLAN

Manekenka Natalija Šćekić šokirala je sve u Srbiji u svojoj ispovijesti u kojoj je otkrila da su njeni menadžeri i njihovi saradnici tražili da zavede Novaka Đokovića kako bi uništila njegov brak sa suprugom Jelenom.

Plan je bio da atraktivna manekenka namami Novaka i snimi seksualnu aferu, a zatim je pusti u javnost. Za to su joj nudili između 50-60 hiljada eura.

  • Nazvao me čovjek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad me kontaktirao, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam se da se smijem… Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negdje na intimno mjesto i da sve to snimim – otkrila je Šćekić za tabloid “Svet” pa dodala:
  • Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada eura i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Mogu samo zamisliti šta bi se dogodilo da je takav video objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari.

Izvor:hayat.ba