NESTVARNA SITUACIJA: ŽENA GURALA KAMION KOJI SE ZAGLAVIO U SNIJEGU

Mlada mama troje mališana pomogla je jednom kamiondžiji koji je ostao zaglavljen u snijegu u Škotskoj, dok je pokušavao da doveze mlijeko do jednog grada.

Šarlin Lasli (33) snimljena je kako, poput kakvog super-heroja, gura kamion koji nije mogao da izvuče blagu uzbrdicu. Nestvarna situacija odigrala se prošlog utorka, kada je jaka sniježna oluja zahvatila Škotsku.

Hrabra majka je tog dana krenula u prodavnicu, kada je primjetila da vozač ima muku da izvuče brdo. Ona je otrčala do komšinice i zamolila je da joj pričuva djecu, a potom je otrčala da pruži pomoć.

Dok je oko nje padao snijeg, Šarlin je kao pravi snagator krenula da gura kamion, dok su njena kćerka (10) i sin (2) gledali.

U znak zahvalnosti, proizvođač mlijeka je odlučio da Šarlin nagradi tako što će godinu dana njegove proizvode dobijati besplatno.

  • Sad shvatam koliko je bilo opasno to što sam uradila, ali izgurali smo kamion na brdo. Nisam mislila na sebe, samo sam htjela da pomognem – rekla je neverovatna žena.

Ona je rekla da je kamion ugledala dok su neki drugi ljudi pokušavali da izguraju jedan automobil uz brdo.

  • Prednji točkovi su mu proklizavali. Pojavila se komšinica, predala sam joj djecu i psa i otrčala da pomognem – kaže Šarlin.

Video pogledajte OVDJE.

Izvor:hayat.ba