NEVJEROVATNO: OTKRILA RUPU IZA OGLEDALA U STANU, ONO ŠTO JE PRONAŠLA POSTALO VIRALN

Korisnica TikToka Samantha Hartsoe primijetila je da joj je u kupatilu hladno, što joj je bilo čudno jer u toj prostoriji nema ništa odakle bi mogao puhati hladan zrak.

Odlučila je istražiti, te svoju “istragu” u srijedu snimila kroz četiri video zapisa, koja je podijelila na društvenoj mreži. Njeno uzbudljivo “putovanje” postalo je viralno prikupivši nekoliko miliona pregleda za kratko vrijeme.

Naime, Samantha (26) je otkrila veliku rupu iza ogledala u kupatilu svog trosobnog stana kojeg iznajmljuje na otoku Roosevelt, u New Yorku. Upravo je to bio izvor hladnog zraka. Odlučila je provući se.

Očekivalo bi se da iza bude neka niša, ali Samantha je ubrzo shvatila da iza rupe postoji čitav jedan prazan prostor veličine sobe, piše Bored Panda.

No to nije bila jedina soba koju je pronašla. To je bio cijeli stan s “tragovima života”

Samantha je kazala da čak i uprava njene zgrade ne zna baš šta se događa s tom “neobičnom upražnjenom jedinicom” u kojoj bi mogla živjeti jedna cijela porodica.

Otkrila je da je riječ o trosobnom stanu s otvorenim prozorima, što je očito bio izvor hladnog zraka u njenom stanu.

  • Nisam sigurna je li obnovljen ili je prazan. Stvarno je star i već neko vrijeme niko nije bio tamo. U kupatilu su cijevi, nema kade ili WC-a. Pod, i ono što mislim da je bila kuhinja, su rastrgani – rekla je Samantha

Stan “u rupi”

Do svog stana se vratila drugim putem. Izašla je na glavna vrata “stana iza rupe”, koja su je dovela do hodnika negdje u njenom apartmanskom naselju.

Njena četverodijela istražna saga zaokupila je maštu mnogih. Ljudi su stan iza ogledala uporedili s hororima poput “Parazita” i “Candymana”, dok su drugi rekli da nikada ne bi imali petlje ući u tu rupu.

Video pogledajte OVDJE.

Izvor:hayat.ba