Stravični prizori šokirali i policiju – Vatrogasci satima iz provalija izvlačili tijela stradalih

U teškoj nesreći koja se u nedjelju nešto poslije 16 sati dogodila na dionici državne ceste D66 Labin – Rijeka, između Plomina i plominskog vidikovca, poginule su dvije osobe

U teškoj nesreći koja se u nedjelju nešto poslije 16 sati dogodila na dionici državne ceste D66 Labin – Rijeka, između Plomina i plominskog vidikovca, poginule su dvije osobe, potvrdila je Andrea Štefekov Ivandić, zamjenica pulskog županijskog državnog odvjetnika, koja je s policijom obavljala službene radnje, piše “Doznajemo“.

Neslužbeno se doznaje da su stradale osobe s riječkog područja. Motociklom je upravljao muškarac (46), a suvozačica je bila ženska osoba (36).

Oko 21 sat završio je očevid stravične prometne nesreće, a policija je javila da je motocikl na kojem su se vozile dvije osobe izletio s ceste i pao u provaliju.

Po svemu sudeći, tragediji je kumovala jako velika brzina.

Naime, motocikl kojim je upravljao 46-godišnjak, a s njime je bila 38-godišnjakinja, oboje s riječkog područja, prije zavoja je izletio s ceste i udario u zaštitnu metalnu ogradu, a potom se survao niz duboku padinu.

Prizor koji je dočekao policajce i zamjenicu županijskog državnog odvjetnika iz Pule koja je s njima obavljala očevid bio je stravičan. Na intervenciju su pozvani i vatrogasci koji su satima pokušavali izvuči tijela iz provalije, prenosi portal “Glas Istre”.

Izvor:haber.ba