Tenzije rastu: Otkrivena je i najveća laž Meghan Markle

Vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle samo je bila jedna od tema o kojoj su pričali sa Oprah Winfrey u historijskom intervjuu, koji je ugledao svjetlost dana prošle sedmice. Nakon njihove priče, počeli su napadi iz Buckinghamske palače, koji su svakog dana sve intezivniji, pa tako kraljevska porodica izlaže navodne dokaze da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa gotovo sve slagali.

Vjenčanje se održalo 19. maja 2018. godine i ne postoji televizija i mediji koji nije prenosio ovaj događaj. Danima nakon ceremonije prepričavalo se koliko je mlada bila lijepa i kako je sve izgledalo predivno. Međutim, niko nije znao šta se krije iza njihovih osmijeha.

https://www.instagram.com/p/CMb0qCFrCTc/?utm_source=ig_embed

Meghan je tokom intervjua otkrila Oprah da se oni zapravo nisu vjenčali tog dana, već tri dana ranije u svom vrtu, te da ih je vjenčao nadbiskup Kenterberija Justin Welbi jer su željeli ceremoniju samo za sebe i dodala da se u kući u gdje sada žive, drže uramljene zavjete koje su izgovorili na pravom vjenčanju.

Mnogima je ova tvrdnja najsumnjivija tvrdnja glumice, među njima je i namjesnik biskupa, Mark Edwards koji je kontaktirao kancelariju nadbiskupa tražeći objašnjenje vojvotkinjine izjave.

https://www.instagram.com/p/CMNtfe_FXBR/?utm_source=ig_embed

Edwards je to učinio jer je tokom karantina imao na hiljade zahtjeva za privatnim ceremonijama koje je morao da odbije jer crkva ne dozvoljava takva vjenčanja. Sveštenik Edwards rekao je da mu je osoba iz kancelarije nadbiskupa s kojom je razgovarao tada rekla:

– Justin je imao privatni razgovor s parom u vrtu o venčanju, ali uvjeravam vas, nije bilo vjenčanja do nacionalnog televizijskog događaja.

https://www.instagram.com/p/CMKsTiUjwq-/?utm_source=ig_embed

Brojni sveštenici u Engleskoj posumnjali su u Meghanine reči jer pravila o vjenčanjima engleske crkve zahtjevaju najmanje dva svjedoka, a javnost mora da ima neograničen pristup ceremoniji kako bi mogli da se ulože prigovori. Nijedan par ne može se vjenča u crkvi dva puta, osim ako prvi brak nije bio valjan.

Izvor: Hello magazin.rs

(I.J.)

Izvor:avaz.ba