TRIK SA KLJUČALOM VODOM ZA KOJIM ĆE POLUDJETI SVI VOZAČI: NEMA VIŠE ODLAZAKA U SERVIS

Saobraćajna nesreća, pa čak i najmanja, uvijek je strašno iskustvo za sve uključene strane.

Prije svega, posljedice mogu biti zaista kobne, čak i ako je u pitanju samo sudar, bez ikakvih posljedica po zdravlje učesnika.

Pored zastrašujućih i potencijalno traumatičnih, automobilske nesreće su i skupe. Šteta na vašem automobilu može da vas košta prilično novca, a uklanjanje udubljenja na automobilu koje nastane očas posla, čak iako se samo “očešete” o drugog učesnika saobraćaja, može vam donijeti trošak od nekoliko hiljada dinara.

Većina ljudi zapravo uopšte ni nema pojma koja je odgovarajuća cijena za ovu uslugu, što znači da razne radionice i servisi mogu vrlo lako da vas prevare i zarade na vašoj nesreći. U krajnjem slučaju, koliko vam se samo puta desilo da posetite automehaničara zbog nekog sitnog kvara ili “čukanja”, a on vam nekako pronađe gomilu drugih problema sa vašim automobilom koje treba rešiti, naravno, što prije?

Srećom, postoji genijalan trik koji će vam pomoći da se riješite ružnih udubljenja na automobilu, a najbolje od svega je to što vas neće koštati nijednog dinara!

Sve što vam je potrebno jeste čajnik, šerpa, džezva ili ketler sa ključalom vodom i stara dobra vakum guma za otpušavanje. Pa, kako to onda radi? Objasnićemo!

Posudu po vašem izboru napunite vodom koju ćete pustiti da proključa do momenta kada se na površini pojave mehurići. Čim voda zakipi, brzo odnesite posudu sa vodom do vašeg automobila i izlijte vodu na nastalo udubljenje, ali i okolno područje. Budite oprezni I pazite da se ne opečete jer je voda veoma vruća.

Kada ste to obavili, pravo je vrijeme da upotrebite vakum gumu. Stavite je oko udubljenja i pažljivo je vucite prema sebi. Polako i pažljivo ponovite ovaj korak nekoliko puta, krećući se prema centru ulubljenog dijela.

Vjerovali ili ne, nakon nekoliko minuta pažljivog rada, udubljenje će potpuno nestati! Baš kao da ga nikada nije ni bilo.

Izvor:hayat.ba